Identity Compass®, positie en koers bepalen

‘I see no more then you, but I have trained myself to notice what I see…’
Sherlock Holmes

  • Ontdek hoe diverse combinaties op elkaar inwerken en uw talenten en valkuilen genereren
  • Duidelijkheid voor teams als het gaat om talenten bundelen, irritaties voorkomen en samenwerken

Toe aan een Workshot?

Veel interessantundefineder dan uw eigen denkstijl-blauwdruk (of die van uw team) kan het niet, toch? Als u het digitale interview hebt gedaan, beschikt u over een uitgebreid hulpinstrument over HOE u de dingen doet en waarneemt, wat motiveert en hoe u informatie verwerkt.

Profieldocument/voorbeeld

Invullen profiel kan overal en altijd | op uw eigen PC of laptop | 30-45 minuten | waardevolle informatie | betaalbaar | vaste denkpatronen herkennen | individueel + teams | teambuilding | volledige persoonlijke rapportage met toelichting | Wat zijn precies de voordelen?

  • Veel informatie over loopbaan en elke andere gewenste keuze
  • Competenties worden nóg inzichtelijker en fundamenteel sterker
  • Inzicht in collega’s, partnerrelaties en vriendschappen
  • Vergroot interactie-, communicatieve, leidinggevende, coach- en sociale vaardigheden
  • Helpt enorm bij zakelijke en persoonlijke ontwikkeling/effectiviteit/groei
  • Heldere stappen om verder te gaan

Problemen binnen teams vaststellen

undefinedBij problemen binnen een team voorziet Identity Compass® in een snelle analyse van de problemen. In een oogopslag wordt zichtbaar welke denkvoorkeuren binnen het team problematisch tegenover elkaar staan of voor problemen zorgen. Met deze kennis kan een simpele uitleg over denkstructuren al tot een verbetering van de situatie leiden.

Knelpunten in de samenwerking, mismatchen met communicatie, verschillende doelen nastreven, persoonlijke criteria vasthouden, teamwaarden schenden…welk team heeft er vroeger of later niet mee te maken? Aandacht voor deze zaken betekent voor de meeste werknemers al snel heel veel, want het werkplezier wordt enorm vergroot. Er is direct al meer begrip en inzicht in de eigen-aardigheden van uw collega en het energieniveau stijgt zienderogen. 

Individueel of met uw team?

Samen bepalen we uw positie en van daaruit de mogelijke toekomstige koers. Met een kopje koffie of thee en een goed gesprek op de prachtige locatie van Commotie of bij u op de werkplek? Dat zijn de ingrediënten voor deze wel heel bijzondere ontdekkingsreis. Want we zetten in op maximaal resultaat.

Voor teams kan er ook veel maatwerk geboden worden door bijvoorbeeld de nadruk op communicatie, diversiteit, feedback, samenwerking of ... te leggen. Afhankelijk van de aspecten die een rol spelen binnen het team kiezen we een manier om de teambespreking vorm en inhoud te geven. Er zijn verschillende interventies mogelijk om van een team een (nog beter) 'All Star Team' te maken. De werkwijze kan ook in het kader van een teamuitje-teambuilding opgebouwd worden. Leerzaam, nuttig & plezierig.

Reacties

'Een geheel onbekende wereld ging voor mij open. Een verruiming en verrijking van ervaringen, waarnemingen, zienswijzen, gedrag en wat dies meer zij. Het Identity Compass-onderdeel sprak me ZEER aan door de spiegel die me werd voorgehouden. Voor mij een zeer duidelijke methode mét resultaat. Ik kreeg meer en beter inzicht in mijn dagelijkse interactie met mijn teams. Wat mij triggert en hoe dat resoneert bij anderen. Ik kreeg antwoord op de vraag wat anderen motiveert en hoe ik daar op kan aanhaken. Het beste aan alles is dan jouw uitleg, die met met humor en passie is gelardeerd.' Wim W, Contractmanager Overheidsinstelling

'Voor het hele Crisiscommunicatie Team (CCT) van Politie Nederland zijn metaprofielen gemaakt. De leden gebruiken het profiel als handvat om slagvaardig en respectvol met elkaar samen te werken tijdens de inzet bij crises. Zonder uitzondering vinden zij hun persoonlijke compass zowel een waardevol instrument als een kadootje.'
Rianne T. Stagiaire CrisisCommunicatieTeam, Politie Nederland
 
'Ik heb het niet zo op standaard testen die mij in een hokje willen stoppen, maar het Identity Compass heeft me weten te overtuigen. Het heeft me een goed inzicht gegeven in mijzelf en daarmee zelfs ook in anderen. Yolanda heeft de uitgebreide resultaten van de IC goed weten uit te leggen, met respect voor ieders manier van zijn: prettig en professioneel. Ik vind het Identity Compass en Yolanda een aanrader.' Ilse D. Directeur Communicatiebureau