Persoonlijk

undefined

 

Yolanda is één van de 36 trainers in Nederland die in Amerika (Orlando)  zijn opgeleid en gecertificeerd door Dr. R. Bandler zelf. Hij is, met John Grinder, de grondlegger van Neuro Linguïstisch Programmeren. Een methodiek die u wegwijs maakt binnen uw gedachten, uw (lerende) vermogens, en mens- en zelfkennis enorm vergroot. Het is een proefondervindelijke aanpak om mensen aan te zetten om actie te ondernemen om hun zakelijke en persoonlijke leven vorm te geven. Stevig en zonder franje.

Testimonial, John LaValle, President of The Society of NLP™.

undefined"Yolanda joined our international meeting of the Society of NLP and studied at the Charisma Enhancement Trainers Training in the USA. So she is fullylicensed. She studied how to be a neuro-linguistic programmer herselve and mastered all the skills and the strategies. If you want to study the structure of success, and have the opportunity to meet this trainer in your own field, and have her demonstrate how successful NLP is, go for it! She will teach you with professionalism and with great enthusiasm. As Dr. Richard Bandler would say 'Move on, do your best, and then do better!' I hope to meet you again on many NLP occasions." 

Licenties en certificering

Trainer/Coach Yolanda Wubben

Commotie is het bureau in professionele training en coaching van Yolanda Wubben. Zij is een gedreven communicator die jarenlange ervaring heeft opgedaan in verschillende omgevingen. Ze is 19 jaar officier geweest bij de Koninklijke Luchtmacht en plaatsvervangend directeur Communicatie en Marketing bij de politie. Acht jaar geleden heeft ze het roer omgegooid. Inmiddels is zij gediplomeerd trainer, communicatiedeskundige, gecertificeerd coach en gelicenseerde NLP Trainer, Identity Compass® Consultant en Timeline Master. Daarnaast heeft zij onder meer opleidingen in crisiscommunicatie, methodisch ontwerpen van lesprogramma's, systemisch werken en storytelling waardoor zij met teams veel kan bereiken. Leren en ontwikkelen is voor haar een tweede natuur, zij is er vrijwel altijd mee bezig.      

'Ik vind het belangrijk om zelf ook 'in de klas' te blijven zitten, zo weet ik wat mijn cursisten doormaken. Daarnaast is het geweldig om mijn vak te blijven verkennen en vernieuwen.'

Yolanda werkt zoals ze is: Met passie, enthousiasme en met lef om de boel eens (flink) op te schudden. Zij zorgt daarbij voor een veilige, prettige en open sfeer. En bovenal is zij toegewijd en persoonlijk, creatief trainend/coachend en waar nodig leerzaam spiegelend. Zij heeft humor enrespect voor ieders eigenheid hoog inhet vaandel staan. En ze is goed in vragen stellen…vragen die je aan het denken zetten, die leiden tot opluchting en die richting geven om de volgende stap te zetten. Door het leven gelouterd heeft Yolanda geleerd van de vele facetten die het leven lastig maar evenzo boeiend maken. Juist door haar eigen ervaringen is zij zo’n goede gesprekspartner. Ze heeft een formidabel inlevingsvermogen maar verliest daarbij haar rol als ‘wegwijzer’ niet uit het oog. En ze spreekt ook nog eens heldere taal, waar je echt wat aan hebt en waar jij mee verder kunt.                                       

Netwerk
Yolanda beschikt over een netwerk van deskundigen uit allerlei vakgebieden waar zij, indien nodig, graag mee samenwerkt. Afhankelijk van het onderwerp waarop u getraind wilt worden, haalt zij er, indien gewenst, de beste en leukste collega's bij. Workshot is het onderdeel van Commotie dat zich bezighoudt met het Identity Compass®. Het maakt Yolanda niet uit of u bij een gemeente of een beurs genoteerd bedrijf werkt. Of u met al uw collega’s of alleen wilt aanschuiven bij een training. Zij kan het met iedereen goed vinden want zij gunt ieder zijn/haar eigen stijl. En hoe belangrijk dát is, dat merk je!

 

 

Yolanda is Special NLP-trainer bij een NLP instituut te Bavel.

Referenties/Reacties

'Vandaag afscheid genomen van mijn oude functie en maandag start ik in mijn nieuwe functie waar ik heel blij mee ben! Een jaar geleden ben ik bij jullie gestart met mijn NLP practitioner opleiding waar de juiste input werd gegeven om mijn eigen toekomst in handen te nemen. En vandaag stuurde een collega mij een lieve kaart met daarin de volgende tekst: Door jouw NLP cursus ben je niet echt veranderd maar je bent er wel veel sterker en daadkrachtiger door geworden! Dus even delen met jullie want daar is dit een jaar geleden begonnen.' Irma B.

'Recentelijk volgde ik de NLP Practitioner opleiding bij Frame in Bavel. Nu een paar maanden onderweg met NLP in mijn rugzak, kan ik met recht zeggen dat ik mijzelf een groot cadeau heb gedaan. Het heeft mijn blik op de wereld letterlijk verruimt. Dat is prachtig als mens, maar helpt mij ook als communicatieprofessional en trainer. Connie en haar co-trainers, Yolanda en Heidi zijn allemaal in de trainersgraad van NLP gecertificeerd, maar daarnaast brengen ze allemaal ook nog een specifieke expertise in. Hierdoor wordt de training heel compleet en naar mijn mening waardevoller dan andere NLP trainingen. Daarnaast vindt de training in een kleine groep plaats, waardoor er veel aandacht is voor iedere student. Grote lof voor Connie en haar team! Ik zou een training NLP van Frame van harte aanbevelen.' Wendy E., Eigenaar Ruwe Grond

'Anderhalf jaar geleden had ik nog nooit van NLP gehoord, en nu kan ik het niet meer wegdenken uit mijn leven. Ik zie het als een groot avontuur. Toen ik aan de NLP-Practitioner opleiding begon, was het mijn grootste nachtmerrie om in een groep te zitten met allemaal mensen, die je aan zitten te staren. Ik stikte, bijna letterlijk, altijd in mijn woorden, en kreeg om niets al een boei zo rood als een kreeft. Ik vond mezelf altijd minder dan een ander, keek tegen andere mensen op. Met elke cursusdag groeide het vertrouwen in mijzelf. Door te doen, leerde ik op mezelf te vertrouwen en met zevenmijls laarzen ging ik vooruit. Zelfs mijn baas was overtuigd, toen hij met eigen ogen zag, hoe ik na de NLP-Practitioner een ander mens geworden was. Als cadeau kreeg ik de Master Practitioner opleiding van mijn werkgever. Een groter en mooier compliment kon ik op dat moment niet krijgen. De manier waarop er wordt lesgeven is fantastisch. De coaches zijn heel verschillend in doen en laten en dat maakt het zo uniek. De afwisseling tussen die personen, maakt dat het de hele dag boeiend is. De theorie pas je meteen in de praktijk toe en daardoor vliegen de dagen om. Het is gewoon jammer als de cursusdag afgelopen is. Er hangt een hele ontspannen sfeer, alle opties zijn mogelijk, niets is te gek. Soms moet je even over bepaalde drempels geholpen worden en dat gebeurt voor iedereen op maat. Ze voelen, zien en horen precies aan wat je op dat moment nodig hebt. Ik geniet nu zoveel meer van het leven. Dank jullie wel!' Charlotte

Taart moet lekker zijn maar ook leuk om naar te kijken! Commotie viert een jubileum...