Echt goede trainingen, ludieke workshops en leerzame specials

Competentie gericht

undefinedWe plukken onze kennis tegenwoordig gemakkelijk van social media. Maar kúnt of doet u het dan ook? Meestal zit daar nog iets tussen: de overtuiging, oefening en het vertrouwen dat een competentie ook bij u past. Niet alle facetten van een competentie sluiten goed aan bij elke persoon. Precies dat is waar ik aan werk. Competenties passend integreren zodat het bij uw persoonlijkheid past. Pas dan is de stap om van kennis nu kunde te maken gemakkelijk. Het is niet altijd nodig om lange en dure opleidingstrajecten te kiezen. Door de drukte van alledag zakken kennis en goede voornemens nu eenmaal nogal eens weg. 'Met kort en krachtig opschudden, inspireren, vernieuwen, motiveren en stimuleren kan dan al veel bereikt worden.'

Je plaats innemen

De ervaring leert dat het vaak lastig is om een goed contact met collega's te hebben en ze tegelijkertijd toch aan te spreken op zaken die niet lekker lopen. Mijn manier van trainen pakt zaken op verschillende lagen tegelijk aan. Persoonlijke kracht, de slag naar de ander en ook uw plaats/rol innemen in het team lopen als een rode draad door de diverse trainingen. Ik zet daarbij ook mijn ervaring in als leidinggevende in verschillende organisaties. Plus nu alweer ruim tien jaar ervaring als trainer en coach voor heel diverse organisaties, groepen en individuen. Zowel voor het zakelijke succes als voor het persoonlijke geluk zou deze trainingsmethodiek hoog op het prioriteitenlijstje mogen staan.

Lekker stijlvol

undefinedCommotie werkt met het gedachtegoed dat iedereen anders is en leert. En vooral zichzelf kan blijven. Maar wel met het inzicht dat anderen ook zichzelf mogen zijn. En begrijpen HOE anders, anders kan zijn. En van daaruit de verbinding zoeken, aansluiten bij uw klant en de collega's. Er een sport van maken om goed met andere stijlen om te gaan. Geen ergernissen meer, maar met humor het anders zijn ervaren en u stijlvol uitleven. Kom ook meedoen, opletten en…genieten!